Sunt Teodora Duţă, mămică a doi copii care mă învață frumos despre viață în fiecare zi, această experiență bogată este cea mai dragă sufletului meu. Ea se împletește cu viața profesională unde, alături de cadre didactice, copii și părinți, dorim să creștem o comunitate adaptată nevoilor copiilor de azi. Pentru aceasta, am fondat, împreună cu alți oameni cu crez în educație, Grădinița Joyful Learning și Centrul Pro Cariere

Cred că suntem fiecare responsabili de a dezvolta educația și de a îngriji natura și că în ele stă esența pentru a crea acea lume "mai bună" la care visăm. 

În cadrul Serii pozitive, am ales să vorbesc despre "Importanța lui "Nu" în educația copiilor", vom atinge subiecte ca și rolul părintelui și fricile lui, nevoile copilului, importanța limitelor și a independenței. 

Mai multe informații despre activitatea mea găsiți aici:

https://www.facebook.com/Joyful.Learning.Oradea/,

https://joyfullearning.ro/https://www.facebook.com/teodora.negrean

Data: Marţi, 20 octombrie 2020, interval orar: 18:00-20:00

Locaţia: Clinica Medicală Sana Mente, Strada Războieni, nr. 61

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în restaurant, înainte de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o donație. Donația minimă recomandată este de 30 lei, pentru susținerea acestui proiect.

Evenimentul are loc cu respectarea normelor legate de prevenirea și combaterea infecțiilor cu CORONAVIRUS (COVID-19).

Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine!

Inscrieri: