Mă numesc Cristina Roman, am 38 de ani, sunt căsătorită şi am 3 copii de 12, 7 si 2 ani. Timp de 15 ani am lucrat în comerţ şi în paralel, timp de 5 ani, am pornit şi o afacere pe cont propriu, un magazin de produse bio şi naturiste.  Acum 7 ani a început să mă intereseze un stil de viaţă mai sanatos pentru mica mea familie pe atunci. Din păcate cam tot prin aceeaşi perioadă, sora mea a fost diagnosticată cu cancer şi bineînţeles că am vrut să înţeleg ce este cu această boală şi să fac tot posibilul să o ajut. Nu am putut să o ajut prea mult pe atunci, şi din nefericire sora mea a decedat in urma cu 4 ani. Evenimentul si multe altele mai din spate, m-au dezechilibrat. Am avut norocul însă să întâlnesc oameni de la care să învăţ să mă eliberez de emoţiile care mă răscoleau şi de la care am învăţat că sănătatea înseamnă holism, adică sa fii intreg, minte-corp-suflet.  Astfel, am invăţat să mă hrănesc din şi dincolo de farfurie. Am reuşit şi o schimbare majoră de carieră, în momentul în care a venit pe lume cel de-al treilea copil şi am decis să fac o şcoală de nutritie integrativa. Am obţinut atestarea de Health Coach de la Institutul pentru Nutriţie Integrativă din New York şi am transformat povestea şi pasiunea mea în misiunea mea.

O sa vă spun mai mult din povestea mea cand ne vom întalni si vă voi arata exact asta: cum să vă hrăniţi din şi dincolo de farfurie ca să deveniţi cine va doriti sa fiţi! Abia astept!

Mă găsiți aici: 

https://www.facebook.com/cristinaromanhealthcoach/

https://www.facebook.com/gatimsanatosoradea/

Data: marți 22 octombrie 2019, ora 18:00-20:00

Locaţia: Bianco Milano, Strada Republicii, nr.10, Oradea

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Coordonator local: Delia Georgiana Tipi , Email: tipidelia@yahoo.com Telefon: 0745 311 620

Inscrieri: