Cum stai cu capacitatea de concentrare? Iti poti focaliza cu adevarat atentia pe ceea ce ai de facut? Sau iti este distrasa atentia de nevoia de a-ti verifica mesajele, de a cauta noutatea, trezindu-te ca au trecut minute si ore intregi uneori distras de la ceea ce aveai cu adevarat nevoie sa faci?

Traim intr-o epoca a distragerii atentiei, in care mesajele, emailurile, apelurile telefonice, televiziunea si internetul ne stimuleaza atentia pe tot parcursul zilei, facand dificila concentrarea pe ceea ce este cu adevarat important in viata noastra.

Sunt Alina Tanase - hipnoterapeut si te invit la o Seara pozitiva in care vei invata cum sa iti focalizezi atentia pentru a-ti atinge scopurile in acest an. Te astept cu drag!

Data: 21 ianuarie 2020, ora 18:00-20:00

Locația: Str. Ion Lahovari, nr. 158

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 30 lei, pentru susținerea acestui proiect adresat comunității. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: