De-a lungul timpului, hipnoza a fost privita ca o arta oculta, mistica, si datorita istoriei ei controversate, dar si a emisiunilor care au promovat hipnoza "de scena", alaturi de insuficienta informatie (si ceva barfa, pe alocuri), au condus la prejudecati de genul: oamenii aflati in hipnoza se afla sub controlul hipnotizatorului, ca se pot angaja, astfel, in diverse comportamente ridicole sau ca pot face lucruri impotriva vointei lor, sau sa isi spuna secretele fara voia lor.  Si cum tinem foarte mult la libertatea noastra, doar ideea amenintarii ei ne indeparteaza de adevar.  

Einstein spunea "Informatia nu este cunoastere. Singura sursa a cunoasterii este experienta". 

Tocmai de aceea, aceasta intalnire va va oferi atat informatii - ce va pot propune un alt fel de a vedea hipnoza, unul cat se poate de accesibil - cat si o experienta prin care veti putea decide singuri daca hipnoza este pentru voi sau nu, daca este adevar sau mitologie.

Hipnoza este o unealta extrem de valoroasa atunci cand vine vorba despre dezvoltarea personala si imbunatatirea acelor aspecte ce tin de valoarea si de devenirea voastra: imagine si stima de sine, incredere in fortele proprii, acceptare de sine si medierea conflictelor interioare. In acelasi timp, hipnoza si-a dovedit utilitatea in sfera sanatatii corporale: imunitate, probleme dermatologice, tulburari de somatizare, tulburari de somn, alimentatie, comportament sexual, etc.  

Sunt Alina Tanase - psihoterapeut cu formare in Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana si va invit pe 9 aprilie la o Seara pozitiva  in care veti descoperi cum puteti folosi aceasta unealta incredibila pentru a produce schimbari valoroase in viata voastra.

Data 9 aprilie ora 18:00-20:00

Locația va fi anuntata persoanelor care se inscriu la eveniment. 

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

*Multumim pentru interes! Lista de inscrieri s-a inchis datorită ocupării locurilor disponibile!