"În 2010 am pierdut tot ceea ce aveam sau credeam că am. Mi-am pierdut jobul pe care îl făceam atât de bine și care reprezenta mare parte din viața mea. Relația mea de iubire s-a încheiat tot atunci. Dar cea mai grea lovitură a fost moartea bunicii mele cu care aveam o relație specială. Și ca să fie sigur că nu mă mai pot întoarce la viața pe care o știam, a trebuit să mă mut din casa în care locuisem cu bunica mea, un spațiu atât de drag copilăriei mele. Toate acestea s-au întâmplat în decurs de un an.

Nu înțelegeam ce mi se întâmplă. Aveam 32 de ani și viața mea se prăbușise subit.

Am aflat mai târziu că aceasta se numește "noaptea neagră a sufletului", e ca un fel de moarte... doar că e moartea iluziei. Iluzia că eu eram cariera mea, relațiile mele, sau studiile pe care le făcusem...

Îmi construisem viața pe valori exterioare, ale carierei, ale unui anumit statut, ale relațiilor din care eram parte. Mă identificam cu ele și acestea îmi validau existența. Când nu le-am mai avut, nu mai existam...

În 2012 am cunoscut tehnologia Hemi-Sync® iar la început o foloseam ca să iau o pauză de la viața pe care o trăiam. Apoi, am început să înțeleg că sunt mai mult decât corpul meu fizic, că sunt mai mult decât viața însăși. Așa a început călătoria mea către mine însămi, către maturizarea mea interioară, către conștientizarea că Sinele meu este etern și indestructibil.

Cu meditațiile ghidate Hemi-Sync am schimbat felul în care gândeam și simțeam despre mine și universul în care trăiam.

Hemi-Sync®, prescurtarea folosită pentru Hemispheric Syncronization, sincronizarea emisferelor cerebrale, este o tehnologie de ghidare audio atestată clinic, care are la bază mai mult de 50 de ani de cercetări ştiinţifice. Acest proces de neurotehnologie, dezvoltat şi brevetat de Bob Monroe, foloseşte combinaţii specifice de tonuri audio, care induc sincronizarea undelor cerebrale la nivelul întregului creier, rezultând o stare de unitate totală a creierului în care cele două emisfere lucrează împreună în armonie şi sincronie.

Creierul este sistemul de operare al vieții noastre, când acesta este în echilibru și funcționează în stare optimă atunci stările noastre mentale, emoționale și fizice sunt de asemenea în echilibru, funcționând integrat și armonios.

Beneficiile ascultării frecvențelor Hemi-Sync® sunt: managementul stresului, relaxarea profundă, eliminarea insomniilor, inducerea somnului regenerator, învăţare accelerată, creşterea puterii de concentrare, îmbunătăţirea memoriei, dezvoltarea creativităţii şi a intuiţiei, eliminarea fricilor şi fobiilor, depăşirea tiparelor comportamentale nedorite, întărirea sistemului imunitar, accelerarea proceselor de vindecare şi de recuperare, aplicaţii terapeutice în domeniul autismului, ADHD şi psihooncologie, eliminarea stărilor depresive, accelerarea procesele de recuperare postoperatorii sau ca urmare a atacurilor cerebrale, ameliorarea efectelor chimioterapiei şi radioterapiei, încetinirea procesele de îmbătrânire, atingerea celor mai profunde stări de meditaţie, dezvoltare spirituală, experimentarea diferitelor nivele de conştiinţă extinsă, percepţia directă a energiilor şi sistemelor de energie superioare, o înţelegere mai profundă a energiei personale și controlul său, eliminarea blocajelor energetice, acces la înţelepciunea inconştientului, comunicarea cu Sinele Total, dezvoltarea puterii personale, vindecarea emoţională.

În 2018 am devenit trainer certificat al Institutului Monroe și susțin workshop-uri de 2 zile cu tehnologia Hemi-Sync®, unul dintre ele fiind Explorarea Conștiinței.

Am ales ca temă pentru această întâlnire maturizarea interioară chiar dacă în societate adevărata stare de fericire este de multe ori asociată cu "a fi copil" sau "a privi viața prin ochi de copil". Ar putea să pară paradoxal, dar pentru a "redeveni copil" și a experimenta viața fără frică, cu deschidere, curiozitate și iubire, trebuie mai întâi să ne maturizăm.

Invitată Silvia Pleșa

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în restaurant, înainte de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o donație. Donația minimă recomandată este de 30 lei, pentru susținerea acestui proiect.

Data: marți, 21 ianuarie 2020, ora 18:00-20:00

Loc: Adele, Str. Școlii nr. 3

Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine!

Coordonator local: Roxana Cutureanu 0751- 02 14 84