Ce poate fi mai potrivit la sfarsitul unei zile de toamna decat o seara in care sa ne intalnim ca intre prieteni, sa ne relaxam cu povesti de suflet si sa servim un ceai?

In compania doamnei Mariana Rosca (https://www.facebook.com/mariana.rosca.10) vom discuta despre harul care se afla in fiecare dintre noi.

Harul este acea energie care ajunge in sufletul nostru, ajunge in cele mai ascunse parti ale lui si il face sa vibreze, parca sa renasca, il lumineaza.

"Caci prin har ati fost mantuiti, prin credinta. Si aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu." (Efeseni 2)

Nu promitem o reteta minune prin care putem descoperii harurile pe care le-am primit, pentru ca fiecare suflet are povestea lui si o cale de urmat in aceasta viata, dar impreuna, prin impartasire, ne putem inspira si putem descoperi ceva nou.

Pe langa povestile de care ne vom bucura, doamna Mariana, care are un atelier plin de creatii minunate facute de catre ea, si despre care ne va povesti putin, ne va invata sa crosetam o brosura si o dantela. Desi par lucruri marunte, nu este asa deorece sunt facute de fiecare in parte si au o energie speciala, personala. Cu ajutorul lor putem reda viata unor haine pe care poate altfel le-am considera monotone, iar acasa, in linistea caminului putem doar sa ne relaxam in timp ce crosetam, putand chiar sa ajungem sa meditam.

Viata in sine este un dar! Haideti sa il facem unul cat mai frumos, imbogatit cu experiente cat mai placute si cat mai apropiate sufletului nostru!

Data: 25 OCTOMBRIE 2016, ora 18:00 - 20:00

Locația: Atelier de Creatie Arta Textila, Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 86 A

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: