Ionut Ciurea va deschide seria Serilor de Schimbare Pozitiva in Bucuresti. Va asteptam sa contribuim impreuna la o seara extraordinara si din care sa plecam acasa cu lucruri concrete pe care le putem aplica in viata noastra!

Ai simțit vreodată că esti prins într-o situație problemă, la birou sau acasă și nu știi cum poți să-ți gestionezi reacțiile și emoțiile? Te-ai surprins pe tine fără motivație, chiar dacă știai că este important sa duci la bun sfârșit acele sarcini? Ei bine, cu toții trecem prin astfel de momente.

Acum ai posibilitatea să participi la un workshop-impact creat special pentru a-ți oferi o serie de tehnici de gestionare a emoțiilor, împreună cu principii de automotivare.

Vom învăța și vom discuta despre:
- sursa motivației personale: cum să o găsesti și cum să o "accesezi"
- care sunt 'butoanele roșii" ale motivației personale (și cum să le folosești cu cei din jur)
- cum să scapi de momentele în care nu-ți găsești nivelul de energie necesar pentru îndeplinirea obiectivelor
- cum sa "te aliniezi" pentru a crea energie interioara si inspiratie pentru cei din jur
- cum să-ți controlezi reacțiile în preajma persoanelor dificile și/sau agresive din jurul tău

În timpul trainingului vei avea posibilitatea să vii cu exemplele personale și "studiile de caz" de acasă și de la birou. Le vom discuta și vom decodifica împreună elementele de comunicare și interacționare aflând și cum putem deveni stăpâni pe stările noastre și cum ne putem porni oricând motoarele.

Cine va sustine acest workshop? IONUT CIUREA - co-fondator şi lider în proiectul Empower

Despre Ionut Ciurea

Ionuț este antreprenor, trainer și autor, cu formări în NLP, LAB Profile şi Analiză Grafologică și cu o experiență de 10 ani în piața dezvoltării personale şi profesionale din România.

Ca educație formală, Ionuț este absolvent de marketing și master în PR şi marketing. Crede că educația nonformală este la fel de importantă, dacă nu mai importantă decât educația primită în școală. Astfel că este unul dintre primii promotori în România ai uneltelor de dezvoltare personală şi profesională precum NLP și Analiză Grafologică.

Data: 27 iunie 2011

 

Comentarii

Indrazneste! Exprima-ti parerea despre acest articol.

RSS feed pt. comentariile din aceasta pagina     RSS feed pt. toate comentariile

Parerea ta conteaza