Imaginează-ți omule bun că exiști și-ți trăiești viața la un loc luminat. Că ești o ființă iubitoare, spui lucrurile cu o naturalete desavarsita, ești grijuliu și atent. Te uiți mirat la alții care se enervează și-și exprimă sentimentele negative și nu înțelegi cum pot să fie oamenii ăștia atât de explozivi... Nu înțelegi cum fac ei să se plângă în permanență... Chestia asta te revoltă într-un mod atât de subtil și nici nu-ți dai seama că privești lucrurile superior ca și cum ție nu ți se poate întâmpla așa ceva.

De ce crezi că sunt foarte puțini oameni pe care îi percepem de succes?

Oricât de mult m-aș strădui nu pot să-mi dau seama ce cauți. Probabil că dacă citești acest text, cauți aceleași lucruri ca și mine. Suntem oarecum în aceeași călătorie, împreună.

Te invit să alegi un obiectiv care înseamnă ceva pentru tine şi să-l atingi pas cu pas. Şi nu îţi spun că e uşor, mai curând îţi spun ca prin practică zilnică şi concertare, perseverenţă şi persistenţă, energie şi dorinţă poţi să obţii ce vrei şi să ajungi acolo unde îţi propui.

Acum că ai făcut deja primul pas în acest program, haide să-ţi prezint paşii pe care poţi să alegi să-i faci:

1. Alocă timpul iniţial

2. Stabileşte ce e important pentru tine

3. Clarifică-ţi ce vrei

4. Defineşte-ţi un obiectiv care să te atragă

5. Construieşte un plan

6. Acţionează

7. Verifică ce ai realizat şi menţine viu planul până când îţi atingi obiectivul.

A fi lider în existența ta înseamnă în primul rând să fii lider în viața ta.Un lider își cunoaște calitățile, atât cele pozitive cât și cele negative. Pe cele din urmă le transformă și le folosește în favoarea sa. Oricât de mult nu vrei să recunoști și tu și eu știm că ești un lider.

Cum se vede Ioan Nicut, - http://inspiredachievement.ro/ - Povesti si coaching

Am văzut că mulți oameni se definesc prin meseria, gândurile, acțiunile, calitățile și „defectele" lor. Cred că acestea sunt doar câteva atribute ale noastre. Noi suntem mult mai mult decât atât și identitatea noastră rămâne aceeași chiar dacă pierdem sau transformăm unul din aceste atribute.

Apreciez foarte mult să fiu în momentul prezent, simplitatea, libertatea de a alege, să mă las dus de curent, să-mi îngrijesc grădina, să fiu în relație foarte apropiată cu Oamenii, Natura și partea Divină din tot.

Îmi pun energia în relația cu tine Omule și cu Natura și sunt călător răbdător în călătoria în care cu tine împreună vom trăi un nou nivel de conexiune individuală și colectivă cu noi înșine. Un nou nivel de pace și armonie între sufletul și ego-ul nostru.

Data: 4 iulie 2011, ora 18:30-20-30

Locatia: Diverta Plazza Romania

 

 

 

Comentarii

Indrazneste! Exprima-ti parerea despre acest articol.

RSS feed pt. comentariile din aceasta pagina     RSS feed pt. toate comentariile

Parerea ta conteaza