Sunt Anca Rotaru, trainer-formator - curs cosmetică și sunt onorată să fac parte dintr-o echipă de oameni inimoși și profesioniști, Belazza Academy, din Focșani. Sunt o persoană sensibilă, sociabilă, creativă și iubitoare de frumos. Vă propun că împreună să descoperim elementele care creează Echilibrul ce duce la construirea Frumuseții feminine, interiorul și exteriorul nostru! Este important, pentru noi femeile, să fim frumoase și să oferim frumusețe în jurul nostru! Întâlnim, deseori, persoane care emană pe chipul lor o anumită strălucire, tenul lor are un anumit farmec. Ne întrebăm ce fac și cum reușesc să arate bine!

Tu, femeie, ești cea mai importantă persoană din viața ta!

Vreau să te ajut să înveți să te prețuiești și să ai grijă de frumusețea ta, în fiecare zi! Nu spune: "Nu pot ! "Nu spune:" Nu am timp ! " Spune: "Am încredere și Reușesc !"

Data: 21 ianuarie 2020 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

Consumația nu este inclusă în eveniment! 

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 30 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: