Frumusețea este un subiect  prezent peste tot, mai ales la femei, fiind adesea asociat cu feminitatea. Însă, ce este dincolo de frumusețea care se vede? Ce aspecte cunoscute sau mai puțin cunoscute se ascund în spatele frumuseții?

Te invit la o seară pozitivă dedicată frumuseții, în care să descoperim împreună:

* importanța spălării părului

* alegerea corectă a produselor de îngrijire

* produse profesionale vs produse comerciale

* riscurile la care te expui vopsindu- te acasă

* avantaje și dezavantaje apelând la "hairstylisti"

* teama de decolorare

* îngrijirea părului creț

* tehnici inovative de restructurare a părului

* îngrijirea părului la copii

*ultimile tendințe în materie de par.

Sunt Cristina Furdui și inovez de peste 15 ani ca hair- stylist și trainer. Sunt fondatorul celei mai mari școli de beauty din Vrancea. Academia Belazza  pe care o coordonez, a format, în ultimii ani, sute de specialiști în domeniile: coafor, cosmetică, make-up, maseur, frizer, stilist protezist de unghii, stilizare gene-sprancene și din care astăzi, o parte din ei sunt prezenți în saloane de coafură, atât în țară cât și în strainatate dezvoltând afaceri profitabile.

Am fost prezentă la cele mai importante evenimente din domeniul hair-stylingului si la numeroase cursuri de specializare alaturi de nume mari in industria beauty!

Data: 26 martie 2019 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: