Unii oameni, indiferent cât de bătrâni sunt, niciodată nu ȋşi pierd frumuseţea. Au mutat - o din feţele ȋn inimile lor - Martin Buxbaum. 

Ȋnsă acesta este doar jumătate de adevăr. Există studii realizate de nenumăraţi psihologi care demonstrează că atracţia interumană ţine, la un prim nivel de contact, de aspectul fizic. Din punctul meu de vedere, machiajul reprezintă un pilon important ȋn ceea ce priveşte ţinuta noastră. Asta deoarece chipul este cel care interacţionează cu interlocutorul, este cel care exprima opinii si sentimente prin expresiile faciale. Contactul vizual este cel care duce la formarea primelor impresii legate de o persoană.  Mai mult decât atât, un studiu realizat de Rice University din SUA demonstrează că o ȋnfăţişare plăcută, atrăgătoare, reprezintă un avantaj ȋn viaţă, ȋntrucât ajută la creşterea stimei de sine, iar această ȋncredere este transmisă şi către exterior. 
Numele meu este Mădălina Chiriţă, make - up artist, şi vă invit la o discuţie despre cum aspectul exterior influenţează felul ȋn care ne simţim şi despre cum ceea ce simţim ȋn interior influenţează felul ȋn care ne comportăm ȋn faţa celorlalţi, ce putem face pentru a ne simţi puternici ȋn proprii ochi, dar şi ȋn ochii celorlalţi.

Data: 27 martie 2018, ora 18:00-20:00

Locația: Clinica de Terapie pentru Minte, Trup și Suflet, Str. Curcubeului, nr 1, Ploiești

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: