De cele mai multe ori când intervine o schimbare în viața noastră personală sau profesională opunem rezistență sau cel putin simțim un disconfort.

Cum să depășim aceste momente cu ușurință sau CUM SĂ ÎMBRĂȚISĂM SCHIMBAREA pentru a merge mai departe și a ne dezvolta abilități noi, vom discuta în cadrul acestei Seri Pozitive. 

"Sunt Stela Toderașcu. După o carieră de 14 ani într-o companie multinațională, am decis să îmi continui viața profesională pe un alt drum, studiind și practicând coachingul personal și profesional și contribuind la dezvoltarea brandurilor în postura de consultant de marketing. Sunt pasionată de muzică, gătit și călătorii. Îmi place să petrec mult timp cu familia și prietenii."

Dacă și tu cauți SĂ TRANSFORMI FRICA de schimbare ÎN ÎNCREDERE, acest atelier motivational este pentru tine!

Data: 26 februarie 2019, ora 19:00 - 21:00

Locație: OK Center - Sala T1, str. Traian, nr. 1 (intrarea dinspre Bd. Unirii).

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sala, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine!

Inscrieri: