Vă propun o seară pozitivă inedită, cu simboluri, culoare, terapie și istorie. La Seara Pozitivă de marți, 20 noiembrie, începând cu ora 18:00, la Cafeneaua Culturală Colonello, vă invit să descoperim împreună "Floarea vieții".

Modelul floral este un simbol sacru în multe culturi antice, o formă geometrică alcătuită din șapte sau mai multe cercuri egale, suprapuse.

Floarea vieții leagă punctele care aparent nu au nicio legătură între ele. Absolut tot ce există în acest Univers este interconectat, formând un lanț infinit. Rănind pe cineva, reamintește-ți că nu faci decât să te rănești pe tine însuți, căci orice acțiune are și o reacțiune. Deci, haideți să învățăm împreună cum să folosim floarea vieții pentru binele nostru.

Sunt Erika Gyiraszin, om pasionat de simboluri, frumos, artă și dezvoltare personală și vă împărtășesc experiența mea cu floarea vieții pentru ca să simțim conexiunea pozitivă dintre noi.

Data: 20 noiembrie 2018, ora 18:00-20:00
Locația: Colonello, Str. Minerilor nr. 2-4, Baia Mare

CONSUMAȚIA NU ESTE INCLUSĂ.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: