Pentru a putea ajunge acolo unde ne dorim, pentru a evolua si pentru a fi capabili sa primim darurile Vietii, este important sa recunoastem si sa acceptam situatia in care ne aflam in acest moment. Aceasta situatie este punctul nostru de pornire. Insa uneori ne este mai simplu sa negam ceea ce ne dorim, sa ascundem sub masti si roluri ceea ce suntem cu adevarat...si o facem atat de mult pana cand uitam de noi, de "adevaratii" noi.

Orice constructie solida are nevoie de o fundatie pe masura. Daca noi dorim sa ne construim o viata frumoasa, este important sa avem o baza solida...si acea baza suntem NOI...cu tot ceea ce suntem, ce credem si ce ne dorim.

Sunt Raluca Iancu, NLP coach si trainer de dezvoltare personala.

Te astept la Seara Pozitiva pentru a te regasi, pentru a te recunoaste si a te redescoperi...alaturi de mine si echipa Asociatiei Schimbare Pozitiva.

Data: 12 NOIEMBRIE 2013, ora 18:30-20:30.
Locatia: Biblioteca Octavian Goga, Str.  Dorobantilor nr.104, et.7.

Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Insa, nu lasa banii sa te impiedice sa vii la aceste seri. Seteaza-ti intentia si toate se vor aranja pentru tine.