Va provoc sa ne unim sufletele pentru a crea impreuna o noua seara pozitiva si a obtine mai mullta claritate si instrumente de sprijin menite sa ne ajute in desavarsirea calatoriei personale.

Daca simtiti chemarea acestei invitatii, va astept cu blandete si bucuria daruirii si a impartasirii sa aruncam impreuna o privire in spatele scenei pe care se desfasoara viata, pentru a lua o gura zdravana de aer, optimism si bucurie care sa ne insoteasca pe calea transformarii individuale.

Mesajul pe care ma simt inspirata sa il transmit in aceasta scurta introducere a serii pozitive pe care o vom creea impreuna este acela ca viata autentica, viata traita constient si asumat incepe din momentul in care ne simtim tradati si dezamagiti de insasi viata. Din acest punct in care realitatea personala devine insuportabila/ nesatisfacatoare incepem sa permitem vietii sa se manifeste cu adevarat prin noi si vom fi provocati sa ne initiem intr-o aventura a autocunoasterii, sa incepem propria calatorie interioara  pentru a veni la intalnirea cu sufletul, cu puterea personala, cu divinitatea din interior si de pretutindeni.

In mod practic, vom explora lumea emotiilor, a respiratiei, legatura dintre corp, minte si spirit, sensul provocarilor de zi cu zi si vom descoperi instrumentele de sprijin pe care le avem la indemana pentru a ne desavarsi calatoria personala cu un minim de suferinta si un maxim de bucurie.

Sunt Diana Nastase si va astept intr-un spatiu de iubire si bucurie sa ne amintim impreuna sa spunem DA! vietii pentru a putea onora si celebra povestea personala.

Detalii despre povestea mea personala si cum am ajuns sa va invit la aceasta seara pozitiva va voi oferi cu ocazia intalnirii noastre din 7 mai. Deocamdata mentionez ca sunt mama de aproape 2 ani. In vara anului 2017 am avut onoarea sa devin ghid in lumea terestra pentru un suflet minunat. Surya (Soare) a fost invocata sa se intrupeze si nu s-a lasat asteptata. Darul ei pentru mine a fost constientizarea faptului ca a fi mama este o experienta unica si transformatoare si desi este solicitant, este rolul cel mai important pe care o femeie este invitata/ provocata sa si-l asume.

Sa curgem cu bucurie si entuziasm in ritmul vietii!

Data: 7 Mai 2019, ora 19:00 - 21:00

Locație: Ok Center, Strada Traian, Nr. 1, Sala T1

PENTRU O MAI BUNA ORGANIZARE, la intrarea in sala, INAINTE de începerea prezentarii, participanții sunt invitați sa lase o DONATIE. Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Seteaza-ti intentia sa fii alaturi de noi si toate se vor aranja pentru tine!

Inscrieri: