Știut este faptul ca primele semne ale educatiei incep din primele luni de viata din familie. Povestim, pe 9 aprilie, la o noua seara pozitivă, despre ultimul parteneriat încheiat cu MEN, și anume, proiectul „Fiecare copil merita o poveste" .

Fiecare copil merita sa fie ascultat de fiinta cea mai apropiata, si fiecare părinte merită o poveste...iar acesta este și unul din motivele pentru care am rezonat atât de mult cu inițiatorii proiectului.  Și nu mă refer strict la mama sau familie deoarece exista și cazuri extreme.

Însă, ma întreb: Câtă aplecare are familia asupra propriului copil? Își asuma familia plusurile sau minusurile apărute pe parcurs sau încă de la început?

Sunt Amalia Daniela Chirtoc inspector educație timpurie din 2015 și cadru didactic din 1998. Am lucrat cu elevi de învățământ primar, gimnazial și ulterior cu preșcolari.

Am colaborat și colaborez cu mai multe ONG-uri care se ocupa și ajuta sistemul educațional vrâncean: Stepbystep, Centrul EDU 2000+, Ovidiu.Ro care au avut mai multe intervenții pe parcursul anilor în educația timpurie și, vă invit cu mare drag sa petrecem împreună o seară pozitivă altfel!

Data: 9 aprilie 2019 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: