Eschimosii aveau 52 de nume pentru zapada pentru ca era importanta pentru ei: ar trebui sa fie cel putin la fel de multe si pentru iubire."
Am invatat, din povesti, iubirea idealizata. De la parinti, am invatat mai mult despre iubirea greoaie, traita cu durere, iar de la bunici iubirea traita sugubat. Invat de la prieteni iubirea care (se) transforma, (se) alchimizeaza si (se) re-creeaza. De la copiii mei invat iubirea rabdatoare, care ma scoate din conditionari, din "cum ar trebui sa fie", si nu de putine ori "din minti" :) ) si despre iubirea traita simplu, cu bucurie, aici si acum. Iar relatiile de cuplu au fost pasi catre a invata curajul de a iubi pana la capat. Din fiecare experienta, iubirea priveste catre noi lasandu-se descoperita, gustata, experimentata si traita pana cand devine un mod de viata, de a Fi.
Cred din toata inima ca iubirea este, pentru corpul nostru, la fel de importanta ca si oxigenul. In prezenta ei, ne putem dezvolta, ne putem deschide si putem creste increzatori si iubitori la randul nostru. Nu am retete ori raspunsuri, ba, dimpotriva, am multe intrebari. Intrebari care ma ghideaza sa caut, sa descopar, sa primesc in inima noi si noi fete ale iubirii. Si stiu ca sunt, ca si mine, multi, multi oameni, cautand sa afle, sa invete, sa traiasca iubirea.

Sunt Ramona Gherasim Coach si Teacher Trainer NLP, cu pregatire in socio-psihologie.
Am inceput calatoria NLP in anul 2005. De atunci, m-am antrenat atat in Romania, cat si laNLP University in Santa Cruz, California si laInstitutul Kutschera, Austria. Propria mea cautare pentru reintregire m-a condus catre psihologie, NLP si metoda resonanz®, art terapie, terapii corporale, hipnoterapie ericksoniana, mandale vindecatoare de lumina, inteligenta inimii, constelatia familiei si diferite cai de meditatie, toate acestea construind o abordare holistica.

Cand: 10 decembrie, intre orele 19-21.
Unde: Cafenea Schengen, Calea Victoriei, nr. 21-23.

Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Insa, nu lasa banii sa te impiedice sa vii la aceste seri. Seteaza-ti intentia si toate se vor aranja pentru tine.