Viata presupune urcusuri si coborasuri, ea este asemenea unui drum plin de obstacole si intersectii, in care ai de luat decizii importante. Viata este un labirint in care singura directie ce merita urmata este cea indicata de inima ta, caci doar aceasta te va duce spre fericire. Inima iti vorbeste neincetat, numai ca adesea ai nevoie de putin ajutor pentru a o auzi.
Hai sa descoperim impreuna:
- ce putem face pentru a auzi glasul inimii
- de ce uneori pare ca fericirea fuge de noi
- ce putem face pentru a "accesa" fericirea autentica
- cum ne dam seama ce ne face cu adevarat fericiti
- ce inseamna "fericirea vine din interior"
- cum ne putem schimba starea intr-o secunda

Cine prezinta?

Dragos Togan este student la psihologie. Este pasionat de dezvoltare personala si a studiat foarte mult acest domeniu. Pasiune pentru oameni si dezvoltare personala l-a facut sa scrie si o carte despre fericire "Urmeaza-ti fericirea", carte care te invita sa iti asumi rolul pe care il ai si sa-ti asculti inima. Tot pasiunea l-au calauzit sa infiinteze serviciul "Motivatie zi cu zi". Daca vrei sa vezi mai multe despre ce scrie poti accesa www.a-man-apart.com

Te astept impreuna cu Dragos sa vedem ce te impiedica sa fii fericit(a)? 

Cand: 24 Octombrie, ora 18.30-20.30
Unde: Copiii Curcubeului, Str. Scolii, nr. 6, Brasov

Intrarea la eveniment se face pe baza de DONATIE, donatia minima recomandata fiind de 20 lei, suma ce acopera cheltuielile organizatorice. Pentru o mai buna desfasurare a evenimentului va rugam sa lasati donatia in urna la inceputul evenimentului.

 La sfarsitul evenimentului vom avea o TOMBOLA cu premii minunate!

Inscrieri: