Ne naştem femei pentru a transmite feminitate în lume. Majoritatea dintre noi, însă, mai ales după căsătorie, lăsăm femeia să se manifeste natural, fără a ne mai apleca atenția spre simbolul yin. Dorim nu doar egalitatea cu bărbații, ci şi să fim apreciate şi respectate pentru faptul că ne-am născut femei. Această contradicție, precum şi faptul că ne îndreptăm tot mai puțin spre latura fină, elegantă, intuitivă a noastră, au început să nască frustrări nevăzute, dar manifestate. Discuții nejustificate cu partenerul de viață, neîmpliniri în plan profesional, stări tensionate în raportul cu alte femei, fermitate exagerată în relația cu copiii etc.

Reîntoarcerea la natura feminină este o datorie internă a noastră, ca deschizător al unei relații calde cu noi însene, în primul rând. Apoi, femeia a fost hărăzită bărbatului nu ca egală a acestuia, ci ca o completare şi împlinire a unui întreg primordial. Din păcate, însă, majoritatea femeilor consideră că pot fi împlinite doar în rolul de jumătate a bărbatului, fără a fi conştiente că secretul feminității constă în transformarea femeii în întreg. Reuşita unei relații împlinite constă în alăturarea pe acelaşi drum a două entități întregi, complete, una feminină şi una masculină.

Te invit să descoperi femeia care încă doarme în tine.

Cristina Cochinescu 

Cristina este mamă a patru copii, pasionată de evoluția personală a ei şi a copiilor acesteia, implicată activ în comunitatea ploieşteană. Fostă profesoară de pian şi Magistrat-asistent al Curții Constituționale a României, în prezent Cristina organizează evenimente senzoriale, susține cursuri şi workshop-uri adresate femeilor şi deține blogul personal cristinatomacochinescu.blogspot.com

Data: 18 februarie 2020, ora 18:30-20:30.

Locația: Geoly Art, Str. Lupeni, Nr. 33.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 30 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare și susținerea acestui proiect dedicat comunității ploieștene.

Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Coordonator proiect Seri Pozitive Ploiești psiholog Cristina Grigore.

Date de contact: e-mail: grigore_g_cristina@yahoo.com, telefon: 0722-266838

Inscrieri: