Consider că această lume va fi mult mai bună, în momentul în care femeile vor întelege necesitatea conectării la propria feminitate şi vor începe să se ocupe de trezirea şi dezvoltarea feminităţii lor.

Cu cât îţi cunoşti mai bine calităţile şi potenţialul cu care eşti înzestrată şi înveţi să le manifeşti armonios în viaţa de zi cu zi, cu atât viaţa ta prinde contur, se  echilibrează şi se armonizează pe toate planurile.

Dacă dorim să fim respectate, apreciate şi iubite este necesar (chiar dacă multora nu le convine şi preferă să dea vina pe evenimentele exterioare) să luăm atitudine, să ne luăm viaţa în propriile mâini şi, cu înţelepciune, să învăţăm să ne respectăm noi pe noi, în primul rând. Atunci când te respecţi, începi să acţionezi.

Noi, femeile, am învăţat să facem prea multe compromisuri de dragul celor din jur şi să uităm de noi.

Femeia moderna a uitat cine este ea şi de ce este capabilă.

Ce putem face pentru a ne reîntoarce la esenţa noastră feminină, pentru a ne lua puterea înapoi, cum să dobândim echilibrul interior care să ne dea o direcţie armonioasă în viaţă, indiferent de domeniu, vom afla alături de CAMELIA BARA, trainer şi coach de feminitate la Arta Feminităţii şi artist-coregraf în arta dansului sacru şi senzual.

Deşi s-a specializat ca şi chimist, nu a lucrat niciodată în domeniu. Şi asta pentru că a descoperit, între timp, arta. Mai exact, arta dansului sacru şi teatrul. Pentru ea, arta a fost o unealta de dezvoltare personală şi spirituală.

Preocuparea pentru feminitate a început în urmă cu peste 12 ani, iar de aproape 8 ani împărtăşeşte şi altor femei din experienţa ei în domeniul feminităţii.

Lucrul cu femeile îi aduce mari satisfacţii, încântarea cea mai mare fiind faptul că are ocazia să se bucure de aproape şi neîncetat de frumuseţea şi diversitatea naturii feminine.

Pentru că este o persoana ce caută să se îmbunătăţească continuu, în prezent studiază psihologia în cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din Cluj, în felul acesta împlinindu-şi visul din copilărie, şi anume, acela de a fi psiholog.

Detalii despre activitatea Cameliei Bara gasiți aici: www.facebook.com/artafeminitatii

Data: 7 noiembrie 2017 ora 18:00-20:00

Locatia: Biblioteca Județeană Octavian Goga, Filiala Mărăști, Calea Dorobanților nr. 104 Parter

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru sustinerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscriere: