Trăim vremuri în care avem nevoie mai mult ca niciodată de înțelepciunea feminină și de darurile femeilor înțelepte care au existat vreodată înaintea noastră.

Avem nevoie să reînviem astfel rolul femininului în viața noastră, pentru a reface echilibrul feminin-masculin atât în interiorul, cât și în afara noastră, în relațiile noastre cu ceilalți și cu mediul în care trăim.

Avem nevoie de feminitate, dar de o feminitate conștientă, care nu poate fi trezită decât prin proprie experiență, prin intermediul corpului și al auto-observării continue.

Dacă simți că s-a trezit această intenție în tine, te invit la un seminar în care vom vorbi despre femeia conștientă de feminitatea ei și provocările de zi cu zi.

Vom vorbi mai multe despre:  

-Ce este feminitatea conștientă și la ce ne ajută

-Femeia conștientă și provocările ei în relații

-Cum să ne menținem sănătatea feminină 

-Semințe de înțelepciune despre echilibrul în relația de cuplu, menstruație, fertilitate, sarcină, sexualitate conștientă, menopauză și nu numai..

Sunt Adela Haru și de o bună perioadă de timp am început să mă cunosc și să mă explorez prin intermediul feminității. De atunci descopăr în fiecare zi ceva nou despre mine și împărtășesc prin intermediul workshopurilor, taberelor, sesiunilor individuale și al scrisului.

Scriu cu mare drag despre relații și feminitate pe blogul www.lifeinbalance.ro și de curând am lansat cartea Spre feminitate, carte special concepută pentru femeile care vor să devină cât mai conștiente de ele însele, de sănătatea și de corpul lor. Mai multe despre mine aici https://lifeinbalance.ro/despre-mine/

Te aștept cu drag la un seminar inedit, indiferent că ești femeie sau bărbat, să împărtășim din darurile noastre.

Data: 1 MARTIE 2016, ora 18:30-20:30

Locația: Sediul Asociației Schimbare Pozitivă, str. Horea nr. 10 et. 1 Ap 9

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Seteaza-ti intentia sa fii alaturi de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri, aici: