„Indiferent cât de absurd ar părea, oamenii ar face orice pentru a evita să stea față în față cu propriul lor suflet." - Carl Gustav Jung

Spune Carl Jung, ca cel mai dificil pentru un om este sa stea cu el insusi, si sa isi asculte inima, sa isi asculte chemarea, ...si asa este.

De fiecare data cand suntem singuri, ce facem? Primul impuls este sa punem ceva muzica....deh de relaxare, sau doar care sa ne faca putin zgomot, sa ne dea iluzia, ca defapt nu suntem singuri, sa amanam momentul de singuratate, momentul in care esti, Tu cu tine insuti/ insati, si nimeni altcineva..

De ce? Pentru ca atunci, cand esti singur, ai posibilitatea sa iti auzi gandurile, cele mai ascunse, sau, sa iti auzi bataile propriei inimi....

Si ca sa eviti confruntarea cu propria ta persoana, te ascunzi, de tine, cautandu-ti tot felul de indeletniciri..."facebook", e-mail, telefon, curatenie, cumparaturi si de voie si de nevoie, un film.....orice, orice, numai sa nu fii singur, sa nu inceapa confruntarea.

De asta urasc oamenii singuratatea si fug de ea, fie ei tineri sau mai putin tineri...intrucat incepe muzica, muzica interioara, care pentru unii e placuta, si acestia nu vor fugi de ea, insa pentru marea majoritate, e mai putin placuta, si atunci o evita!

Cei care o evita....dar sa nu intram in prea mullte detalii, acum.

Sunt Corina Mihaela Șereș, un om într-o continuă evoluție, pasionată de tot ce înseamnă să fii în rezonanță cu Universul.

Daca te-am facut curios/curioasa, te invit la o seara pozitiva despre mine, despre tine, despre muzica propriului suflet, despre clipa prezenta. Te astept, cu drag!

Data: 12 septembrie 2017, ora 18:00 - 20:30

Locația: Centrul Cultural  „G.M. Zamfirescu", Bld. Transilvania, nr. 3

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: