Unul dintre citatele care m-au marcat profund  și  pe care nu l-am înțeles multă vreme, a fost: " Dacă ți-aș cere să faci o listă cu cele mai importante lucruri din viața ta, cât timp ți-ar lua să te pui și pe tine pe listă?" sau "Tu pe ce loc ești pe lista ta de priorități?"

Poate te- ai mai întrebat asta în viața ta sau poate e prima oară când ești pus în situația să răspunzi la aceste întrebări. Oricum ar fi, decizia pe care o iei după ce răspunzi, este cea care îți va transforma viața. Sau nu.

Numele meu este Corina Nechita și îți mulțumesc că citești aceste rânduri. Sunt onorată  să  fiu speakerul serii pozitive din 12 martie,  iar tema conferinței mele este  "Fă loc pentru tine în viața ta". Până o să ne cunoaștem mai bine, dă-mi voie să îți spun câteva vorbe despre mine. Sunt soție și mamă a trei baieți, iar pe plan profesional am 20 de ani de experiență în lucrul cu oamenii din mediul corporatist ( coaching și vânzări, relații cu clienții și comunicare), 5 ani de experiență în dezvoltare personal,  iar azi sunt trainer acreditat Blair Singer Training Academy USA.

Mesajul meu către tine este că nu ești atât de bun pe cât crezi că ești . Nu.  Ești mult , mult, mult mai bun și mai puternic decât îndrăznești să crezi tu că ești. În fiecare dintre noi există o variantă a noastra fericită, împlinită, de succes ( indiferent de definiția pe care o dăm succesului). E timpul să ne punem în fața oglinzii și să vedem cine suntem cu adevarat. La finalul celor 90 de minute vei afla cum să oprești procesele de gândire distructivă în așa fel încat să fii mai relaxat și mai fericit, cum să comunici cu tine și cu ceilalți pentru a te face înțeles și cum să devii sursa de inspirație pentru cei din jurul tău respectându-te pe tine însuți/ însăți.

Aștept cu mare bucurie să ne cunoaștem  în 12 martie,  mai ales ca este și o zi special pentu mine, ziua bunicii mele care, dacă ar mai fi trăit, ar fi implinit 101 ani. Știu oricum că ea va fi prezentă  și că e foarte fericită pentru ca eu iubesc viața și oamenii și îmi dedic energia pentru a oglindi tot ce e mai bun și mai frumos în fiecare. De asemenea, ne vom simti foarte bine împreuna, ne vom distra, ne vom relaxa și deja sunt recunoscatoare pentru prezența voastra care va face magică seara din 12 martie. J

Data: 12 Martie, ora 19:00-21:00

Locația: Biblioteca Județeană Octavian Goga, str. Dorobanților, 104, etajul 7, sala media

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, înainte de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o donație. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine!

Inscrieri: