Daca ai trecut prin multiple terapii, daca ai lucrat la dezvoltarea ta personala si te intrebi de ce mai ai inca blocaje, de orice fel ar fi ele ("intepeniri in proces", anxietate, fobii, stres post-traumatic, relatii nesatisfacatoare, adictii, etc), sau pur si simplu nu te simti pe cat de bine ti-ai dori, atunci aceasta tehnica este pentru tine. Ea iti ofera raspunsul la intrebarea de mai sus: exista ceva foarte profund in tine care te tine pe loc. Vestea buna este una paradoxala: acelasi lucru care te tine pe loc este, in acelasi timp, cheia care descuie toate aspectele vietii tale. Iar aceasta cheie este: sistemul tau nervos.

Imagineaza-ti cum ar fi sa descoperi cum sa folosesti aceasta cheie. Sa-ti dau niste indicii: cum ar fi daca:

- ai scapa de anxietate, de sentimentele de vinovatie, de rusine, de teama sau orice alte trairi blocante ai avea?

- ai incepe sa iti faci planuri mari de viitor si sa le si urmezi, pentru ca ti-ai depasit, in sfarsit, cele mai profunde blocaje emotionale?

- ai incepe sa ai energie pentru toate proiectele tale importante, alaturi de idei creative pe care sa le aplici in viata ta?

- ai putea sa pregatesti proiecte profesionale majore, fara sa te stresezi suplimentar, si fara sa suferi de epuizare nervoasa?

Toate acestea, alaturi de o imbunatatire a starii generale de sanatate, sunt posibile atunci cand lucrezi la nivelul profund al sistemului nervos.

Sunt Psihoterapeut Alina Tănase si te astept cu bucurie la o Seară Pozitivă în care poti obtine cheia care iti deschide usa catre o stare de sanatate fizica, relationala si profesionala

Pe scurt despre Experientierea Somatica:

Somatic Experiencing® este o metodă psiho-biologică dezvoltată de Dr. Peter Levine (autorul bestseller-ului "Trezirea tigrului: vindecarea traumei"), eficientă pentru identificarea și rezolvarea traumelor fizice și emoționale, a stresului cronic, a tulburărilor de stres posttraumatic și a consecințelor acestora. Aceasta abordare ofera un cadru pentru evaluarea situatiei clientului (a blocajului / "inghetului" emotional al clientului), alaturi de instrumente eficiente pentru rezolvarea acestor stari fiziologice, avand drept efect o restabilire a echilibrului psiho-fizic al clientului.

Data: 20 noiembrie 2018, ora 18:00 - 20:00

Locația: Centrul pentru tratarea dependențelor - Victorem, Strada Tudor Vladimirescu 30A 

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: