Exercitii practice pentru cresterea increderii in sine cu Zoia 

Probabil ca si tu ai vazut si stii, chiar daca nu recunosc oamenii ca nu au incredere in ei insisi, o incredere in sine scazuta se vede si se simte.

Unii dintre cei care recunosc ca nu au incredere in ei insisi intr-o anumita arie a vietii lor, dau vina pe trecut sau pe emotii si spun ca nu pot sa faca nimic.

Altii spun ca ar vrea sa aiba mai multa incredere in sine pentru ca simt ca au ceva important de facut in aceasta viata si cauta sa faca ceva in mod practic.

Din acest motiv am fost curioasa cum se poate creste increderea in sine intr-un mod foarte practic si tocmai de aceea am creat ateliere de lucru si exercitii pentru cresterea increderii in sine.

In masura in care si tu vrei sa ai mai multa incredere in tine, cel putin intr-o arie a vietii tale, si vrei sa scapi de emotiile care te tin pe loc atunci cand iti propui sa faci ceva, te invit sa te inscrii mai jos, sa-ti iei curiozitatea cu tine si sa vii pe data de 10 iunie,ora 19, la o Seara pozitiva cu Zoia.

Pentru rezervarea locului te rugam sa te inscrii in formularul de mai jos.

Timp de doua ore vei descoperi de unde vine increderea in sine scazuta si vei exersa individual si in grup in cel putin trei activitati diferite, cum sa iti cresti increderea in sine.

In plus, pe masura ce exersezi, vei descoperi ca ai mai multa creativitate decat iti imaginai, ca relatiile tale sunt pe zi ce trece mai armonioase si obtii mult mai usor ceea ce iti doresti.

Te astept cu drag si cu incredere, Zoia

Cu cine?

Zoia Zarnescu este mama a unui tanar de 23 de ani si spune ca cele mai frumoase lectii de viata despre increderea in sine le-a invatat alaturi de si de la copilul ei.

La vremea in care copilul sau era adolescent, Zoia s-a implicat in programe si proiecte de sustinere si dezvoltare a studentilor. Aproape de tineri si afland despre dorintele, temerile si nelinistile lor, Zoia a inteles cat de importanta este dezvoltarea increderii in sine a tinerilor, pentru a avea un start bun in viata de adult.

De aceea, Zoia, a creat si sustinut ateliere de dezvoltare personala pentru parinti in care combina principiile comunicarii asertive cu cele ale schimbarii generative pentru ca acestia sa-si sustina copiii din punct de vedere emotional si pentru dezvoltarea stimei de sine .  

Zoia este expert in programe de comunicare si trainer specializat in conducerea grupurilor de invatare experientiala.

In ultimii 8 ani, Zoia a creat si livrat programe de pregatire profesionala pentru echipe de vanzari, precum si programe de dezvoltare personala si crestere a increderii in sine.

Zoia este trainer licentiat in programul de training pentru dezvoltarea abilitatilor de influentare denumit Powerful Business Persuasion, este consultant LAB Profile, NLP practitioner, Consilier de dezvoltare personala si Formator acreditat CNFPA.

Unde?

Urbanesc, Strada Pictor Ștefan Luchian 17, București

Cand?

Marti, 10 IUNIE intre orele 19:00-21:00

Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Insa, nu lasa banii sa te impiedice sa vii la aceste seri. Seteaza-ti intentia si toate se vor aranja pentru tine!