Georgiana Spătaru este... "Parte din Tot Ceea Ce Este". Și asta a fost o descoperire fascinantă pentru mine! În acest fel, mi-e mai ușor să mă identific și să mă accept! În această experiență de viață, trăiesc împlinirea de a face parte dintr-o familie iubitoare, de a avea o fetiță minunată, prieteni compatibili și de a fi antreprenor, în domeniul consultanței în afaceri. Am urmat cursurile Facultății de Psihologie, din cadrul Universității de Vest din Timișoara, fiind, de la vârsta de 15 ani, angrenată în activități care implicau "modelarea" oamenilor. La acea vârstă, am acceptat provocarea de a lucra în radio, în cadrul Radiodifuziunii Române, având o emisiune pentru adolescenți. Puțin după 20 de ani, mi-am început activitatea antreprenorială, atingând domenii precum Publicitatea, Resursele Umane, Consultanta ISO și, începând cu anul 2012, comerțul cu produsele BIO, produse de renumita companie franceză Laboratoire Body Nature! În anul 2013, am devenit terapeut Theta Healing si imediat instructor acreditat de Institutul THINK și totodată, am început să-mi asum rolul de ființă intuitivă, acceptând evoluția noastră umană, de la Homo Sapiens, la Homo Spiritus!"

Mai multe despre proiectele Georgianei, găsiți aici: www.copiicurcubeu.ro

În cadrul în cadrul acestei Seri positive vom afla informații valoroase despre fundamentele Theta Healing și iar publicul va fi ghidat în cateva exerciții practice: Exercițiul de Echilibrare Energetică. Exercițiul de Manifestare al Anului 2016 și Exercițiul de Iertare a Propriei Persoane!

Participanții vor avea posibilitatea să pună întrebări despre tehnică și despre subiectele parcurse în cadrul întâlnirii!

Invitația Georgianei:

Dragi prieteni,

Abia aștept să ne (re)cunoaștem și să lucrăm împreună, ghidându-vă într-o tehnică minunată, simplă și extrem de practică! Îmi doresc să vă fiu utilă fiecaruia dintre voi și bineînțeles, prietenilor cu care veți veni însoțiți! Până atunci, vă doresc veselie, zile liniștite și inspirație în tot ceea ce faceți!

Data: 2 FEBRUARIE 2016, ora 18:30-20:30

Locația: Sediul Asociației Schimbare Pozitivă, str. Horea nr. 10 et. 1 Ap 9

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Seteaza-ti intentia sa fii alaturi de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri, aici: