Indiferent de menirea ta în această viaţă sau de rolul pe care alegi să îl joci, le îndeplineşti din corpul pe care l-ai primit în dar. Relaţia cu corpul tău şi felul în care te raportezi la el îţi influenţează toate aspectele existenţei, fie că vorbim de fizic, mental, emoţional sau chiar spiritual. Astfel, ea poate deveni un instrument extraordinar de autocunoaştere şi evoluţie personală, precum şi suport pentru restul activităţilor tale.

Numele meu este Roxana Florea. Am iniţiat călătoria în dezvoltarea relaţiei cu corpul meu acu' mai bine de 8 ani când mi-am început activitatea în fitness. A fost punctul din care întreaga mea existenţă s-a schimbat şi a căpătat o evoluţie accelerată. Astfel, îmi doresc să împărtăşesc cu tine din experienţa dobândită atât în lucrul cu mine, cât şi cu ceilalţi, ca antrenor personal şi coach.

Te invit la o întâlnire unde vom vorbi:

- Despre felul în care relaţia cu propriul corp îţi influenţează starea de sănătate, stima şi respectul de sine, starea mentală şi emoţională şi, bineînţeles, felul în care arăţi

- Ce elemente îţi determină relaţia pe care o ai cu corpul tău

- Cum să dezvolţi o relaţie armonioasă cu corpul tău

- Cum să înveţi să foloseşti sportul şi alimentaţia pentru a-ţi îmbunătăţi relaţia cu el

Mai multe detalii despre misiunea mea, le găseşti aici: www.roxanaflorea.ro

Data: 30 ianuarie 2018, ora 18.00-20.00

Locația: Mint Bistro Cluj str. Gheorghe Sincai Nr. 11

Consumatia NU este inclusa.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscriere: