Pare ca ma misc intr-un film dedicat mie, ma joc si ma exprim cum stiu mai bine si cu toate astea ceva in mine se rascoala si cere dreptul la o alta replica...
Vreau un alt decor, cu alti actori in viata mea si chiar cu alta scena... si-mi zic ca daca astea s-ar schimba eu as fi eu... Serios?
Il caut din ochi pe el, regizorul, care mi-a inscenat toata viata si ma intreb unde e? De ce mi-a ales un asa film? Cum a stiut ca mi se potriveste? Si de ce pentru mine?
Cine e regizorul si cum creeaza? Cum joaca actorul si ce dedica?..

Aceasta seara o dedic revelatiilor... iar ele, revelatiile, aduc transformari interioare. Daca esti preocupat(a) de acest aspect, atunci sunt incantata sa ne intalnim. Pe un teritoriu prietenos, creat din starea mea si a ta, in care vom fauri noi experiente.
Iar prima revelatie cu care te intampin suna asa: starile interioare sunt cartile de vizita ce le lasam in urma noastra!
Te astept, cu drag si pe curand . 

Cristina Varo- coach și trainer în relații interumane, www.cristinavaro.ro

Data: 10 februarie 2015, ora 18:30-20:30

Locatia: Biblioteca Octavian Goga, Calea Dorobantilor nr.104, et.7

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 
Înscrieri aici: