Toată lumea știe că e bine să citești. Nimeni nu o să spună "Nu citi!". Și totuși foarte puțină lume citește mai mult de o carte pe lună. Părinții se plâng că ai lor copii nu citesc, dar rareori sunt văzuți de copii citind ei înșiși.

Se spune că suntem ceea ce mâncăm, că suntem ceea ce purtăm sau că suntem ceea ce iubim. Invitatul nostru din această Seară Pozitivă este Victor Miron, care ne va vorbi despre faptul că suntem ȘI ceea ce citim. El ne va umple cu energie pozitivă și dorința de a pune mâna pe carte și de a redescoperi prin lectură universuri fascinante.

În 2011, Victor Miron era consilier la un service auto. Încă de pe atunci a avut această dorință de a se implica în comunitate și a aduce o schimbare pozitivă. Așa a pornit campania de promovare a bunelor maniere în trafic "Pe drumul cel bun" și platforma de consum colaborativ UseTogether.

Din 2014 a demarat campania de promovare a lecturii "Cărțile pe față" prin care a reușit să facă zeci de mii de oameni să pună mâna pe o carte. Cu siguranță ați auzit de intrarea gratuită la Grădina Botanică sau de accesul gratuit în mijloacele de transport în comun dacă aveți o carte la voi! În doar 2 ani de zile, Victor a inițiat peste 20 de acțiuni de încurajare a lecturii, care mai de care mai năstrușnică, tocmai pentru a demonstra că lectura îți dezvoltă creativitatea (câteva exemple: cabinet stomatologic anti-cariat, gala cititorilor la bibliotecă, semne de carte cu mesajul "dacă aștepți un semn pentru a citi o carte, acesta e semnul", campania aranjează-te cu volum unde dacă dădeai un volum / o carte primeai gratuit un aranjat la hair salon, biblioteca vecinilor, nunta ca la carte).

De asemenea, Victor a publicat 6 cărți: Cărțile pe față, Lasă-mă să te las, Cartea de citit în doi, Se repară prin înlocuire, tRai în doi, fOameni.

Data: 27 SEPTEMBRIE, ora 18:30 - 20:30
Locația: Sediul Asociației Schimbare Pozitivă, str. Horea nr. 10 et. 1 Ap 9


PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: