Alegem în fiecare clipă o cale spre evoluție, spre o viață trăită frumos în armonie cu noi înșine și cu cei din jur. Se întâmplă de foarte multe ori să rămânem ancorați în trecut și să continuăm să ne scriem povestea vieții în funcție de ce am trăit și experimentat la un moment dat fără să ne gândim la ce simțim și ce ne dorim acum, în prezent.

Cum ar fi viața ta dacă vei învăța să alegi "altfel" decât până acum? Vei da un "reset" valorilor tale astfel încât povestea pe care o vei scrie de acum să fie în concordanță cu acestea. Cum ar fi viața ta dacă vei învăța să te eliberezi de trecut, să-ți eliberezi mintea și sufletul de tot ce nu mai ai nevoie: relații toxice, întâmplări care și-au lăsat amprenta asupra ta într-un mod negativ și te țin prizonier? Cum ar fi viața ta dacă vei învăța să faci liniște în mintea ta și vei învăța cum să comunici cu sufletul tău, să-ți asculți sufletul? La toate aceste întrebări vom răspunde împreună la Seara Pozitivă a lunii August.

Sunt Delia Danea, soţie, mamă, fiică, prietenă, iar în plan profesional sunt psiholog și trainer, mereu alături de oameni pentru a-i îndruma să descopere frumuseţea vieţii de zi cu zi, să-şi găsească motivaţia de a-şi pune în practică visele, să-şi (re)găsească pofta de viaţă şi să se bucure de darurile vieţii. Te invit cu drag la o seară în care să îți dai întâlnire cu tine. Îți voi fi aproape ca să înțelegi de ce e important să faci alegeri în concordanță cu ceea ce simți, cu ceea ce ești. E timpul să te eliberezi de tot ce nu mai ai nevoie pentru a face loc unei vieți trăite frumos în iubire, armonie, linişte şi împlinire.

Mai multe despre activitatea mea găsiți pe site-ul http://viata-un-dar.ro/

Data: 27 August orele 18 - 20

Locaţia: Sediul Asociației Consult Scolari, Str. Aurel Vlaicu, Nr. 151.

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE, cât consideră că a valorat informaţia pentru ei, în felul acesta contribuind la susţinerea activităţilor Asociaţiei Schimbare Pozitivă.