Invitat: Călin Ban - grafolog

Precis ai auzit de multe ori vorbindu-se despre grafologie, sau ai fost curios/curioasă să citești un articol în care ți se promitea să afli ce se ascunde în spatele analizei scrisului și niciodată nu ai fost mulțumit sau edificat asupra subiectului.

            Acum ai această posibilitate, să afli ce anume te interesează despre tot ce este legat de știința analizei scrisului, GRAFOLOGIA.

            Pe parcursul a 2 ore ai să intri în fascinanta lume a grafologiei în care ai să descoperi :

-          ce ascund semnele grafice

-          cum si la ce te poate ajuta cunoașterea lor

-          de ce este bine să ai un minim de cunoștințe despre această știință

-          cum se realizează un portret grafologic

-          pe ce se bazează analiza grafică

-          monstre de script ale unor oameni celebri

Sunt Călin Ban, grafolog atestat din prima generație de grafologi din Romania și pe parcursul a 2 ore, te voi însoți să descifrezi alături de mine câteva aspecte ale grafologiei și mai ales să înțelegi utilitatea ei în viața de zi cu zi.Mai multe informații despre mine găsești aici: http://analistgrafolog.ro/

Participând la această Seară pozitivă, vei avea ocazia să cunoști mai multe despre oglinda pe care o porți tot timpul la tine și-n care-ți este reflectată personalitatea în cele mai mici amânunte și anume scrisul tău.

            La fel ca tine, toți avem o "oglindă" a caracterului nostru încă din clasele primare, iar după această prezentare vei înțelege cate amănunte la care nici nu te-ai gândit, poate ascunde.

            Ești așa cum scrii. Convinge-te!!! 

Data: 27 Ianuarie 2015, ora 18.00-20.00

Locația: Casa de Cultură a Sindicatelor (Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu"), Sala mare, Et. 1

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 

Înscrieri, aici: