Sunt Alexandra Podină și mă număr printre cele peste 500.000 de femei, din România, diagnosticate cu endometrioză, un diagnostic despre care multe femei nu au auzit nicioadată. Cu toate aceastea, endometrioza este denumită ca fiind flagelul secolului XXI în ginecologie.

Vă invit să vorbim deschis despre cauzele adevarate ale suferințelor noastre fizice și mecanismele emoționale ce duc la apariția endometriozei. M-aș bucura să avem curajul să vorbim deschis despre afecțiunile genitale feminine, însă nu din perspectiva medicală, ci despre modul cum frustrările, tensiunile, neîmplinirile ce țin de sfera interacțiunilor de tip social, familial, de parteneriat ne afectează modul în care ne manifestăm ca femei. Cred foarte tare în așezarea firească a întâmplărilor și în capacitatea noastră de a ne vindeca fizic dacă vom conștientiza nevoia noastră de a ne vindeca emoțional!

Data: 29 ianuarie 2019, ora 18:00 - 20:30

Locația: Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu", Bld. Transilvania, nr. 3

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 20 lei, necesară pentru susținerea acestui proiect adresat comunității.

Setează-ți intenția de a fi alături de noi și toate se vor aranja pentru tine. 

Înscrieri: