" Emotia iubirii si starea de sanatate"

Fiecare suflet este expresia iubirii spiritului propriu, manifestat in materie. Proportia in care fiecare isi constientizeaza si utilizeaza aceasta energie nelimitata cu potential infinit se rasfrange asupra starii de sanatate, asupra vitalitati si asupra starii de fericire. Practic in momentul in care lasi sa curga acest fluid sacru prin toate structurile tale fizice si subtile, similar fizicii fluidelor, acesta umple toate recipientele in care salasluieste sufletul, astfel radiind acea stare de echilibru perfect ce se traduce printr-o sanatate extraordinara si nu numai a corpului fizic, a gandirii si a activitatii mentale.

Dr. Mircea Ioan Popa este singurul medic ce a practicat medicina alopata timp de 18 ani, si nu orice ramura a medicinei, ci neurochirurgia - care este acreditat, practicant cu state vechi si instructor de Theta-Healing din Romania. Un OM ce a renuntat la bisturiul rece din metal in favoarea celui "bland" din lumina, acea lumina care izvoraste din iubirea Universala.

In seara aceasta vom vorbi despre emotia iubirii si despre legatura starii interioare cu satarea de sanatate, vom face o scurta meditatie (pentru a simti aceasta emotie a iubirii) si vom lasa iubirea sa curga de la sine, in cuvinte, intentie si fapte.

Va asteptam cu drag

Echipa Seri Pozitive si Dr. Mircea Ioan Popa

Data: 12 martie 2013, ora 19
Locatia: Localului Copacul Vietii

Va invitam sa consumati un ceai, un suc ca si consumatie pentru aceasta seara.

La sfarsitul intalnirii sunteti invitati sa DONATI o suma, atat cat considerati ca a valorat informatia pe care ati primit-o.