ELIBEREAZA-TE DE TRECUT!

 

 

Sunt anumite aspecte din trecutul nostru de care continuam sa ne agatam si care nu ne dau pace. Chiar cand credem ca am mers mai departe ne dam seama ca inca ne mai afecteaza: poate acea persoana din trecutul nostru, acel conflict etc.

Atata vreme cat nu ne eliberam de trecut atragem aceleasi situatii din nou si din nou. Ne dam seama ca avem acelasi "tip" de partener pentru ca nu am trecut peste relatia dinainte, ne dam seama ca ne-am gasit acelasi "tip" de loc de munca pentru ca ne-am eliberat de un loc de munca care ne-a afectat etc.
 
Atunci cand te eliberezi de trecut simti cum o greutate ti se ridica de pe umeri, simti ca poti zbura si vei atrage oameni si contexte noi. Dar mai ales te vei simti LIBER(A). Si oare nu asta ne dorim cu totii?

In aceasta seara pozitiva iti vei identifica dependentele emotionale care te tin legat(a) de trecut si vei afla ce poti face pentru a te simti din nou liber(a).

Asadar vino sa iti impartasesc cum sa te eliberezi de trecut si sa iti creezi viata pe care o visezi.

Te astept cu drag si caldura.

Delia Muresan, Spiritual Coach, de fapt un om simplu gata sa impartaseasca cu voi "comorile" pe care le-am gasit.


Data: 11 septembrie 2012, ora 18:30-20:30.

Locatia: Biblioteca Octavian Goga, Calea Dorobantilor nr.104, et.4.

La sfarsitul intalnirii, participantii sunt invitati sa lase o DONATIE, atat cat considera ca a valorat informatia pentru ei si in felul acesta contribuind la sustinerea activitatilor ASOCIATIEI SCHIMBARE POZITIVA.