Te invit la atelierul experiențial Eliberare Conștientă cu iubire - a emoțiilor, a corpului și a minții.

În aceste atelier ai acces la vindecare, descoperire, creștere, dezvoltare, explorare a ființei tale și la conectare cu puterea interioară, compasiunea, liniștea și libertatea de a trăi viața dincolo de orice limitări.

Vei experimenta metode de eliberare a senzațiilor și tensiunilor acumulate în corp cât și eliberarea emoțiilor atașate poveștilor de viață care nu îți mai servesc păstrare vii în amintirea ta, astfel încât pas cu pas să ai accesul la energia curajului, acceptării, liniștii și iubirii necondiționate.

Emoțiile atașate unor povești din viața noastră sunt combustibilul care ne blochează în acele cercuri vicioase, unde ne regăsim deseori lipsiți de putere, energie vitală, curaj, creativitate sau chiar suntem copleșiți de situații. Renunțarea, detașarea și dizolvarea emoțiilor în mod sănătos servește la a face loc în ființa ta pentru ceva mai bun, diferit și accesul la iubirea de sine. Meditațiile pe care le ghidez din spațiul Inimii Sacre vin să te susțină cu lumină și iubire în a te conecta cu Sinele Tău Înalt pentru a putea avea claritate și ghidare în viața ta creând liber ceea ce dorești să împlinești mai departe.

Sunt Oana Țimerman - consilier dezvoltare personală și terapeut spiritual și în cadrul atelierului te voi ghida în a folosi 2 practici de eliberare a emoțiilor care sunt conectate unei situație cu care te confrunți, urmate de meditația de conectare cu Spațiul Sacru al Inimii și Mama Pământ, ancorând o intenție de lucru cu care dorești să lucrezi mai departe în viața ta.
Vei pleca acasă cu 3 practici pe care le poți folosi zi de zi.

Metode facilitate: metoda Sedona, meditație ghidată de conectare cu spațiul Inimii Sacre și Mama Pământ și coaching transformațional.

La final vei avea posibilitatea să te înscrii în programul experiențial Libertatea de a Fi cu Oana Țimerman.

Creează viața ta autentică cu iubire.

Data: 29 Septembrie 2021, ora 19:30 - 21:30

Locație: Sambodhi Studio, Strada Popa Rusu Nr. 16 A

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sala, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONATIE. Donația recomandată este de 50 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare.

Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine!