Echilibrul CORP -MINTE-SUFLET

Invitați: Simona Niste și Ilona Ilyes - antrenori bodyART

 Știm că avem un corp, o minte și un suflet. Știm că le avem dar rareori conștientizăm dacă cele trei sunt în echilibru, sau poate nici nu suntem în stare să le dăm atenție celor trei, în același timp. Cum avem grijă de corpul nostru? Dar de minte? Și sufletul poate fi îngrijit? Sunt întrebări pe care ar trebui să ni le punem cât mai des pentru a fi fericiți! Ce înseamnă să fii fericit? Sau mulțumit? Sau, mai bine spus, echilibrat?! Atunci când YIN și YANG din ființa ta sunt în echilibru! Nu deținem adevărul absolut și nici nu suntem mereu în echilibru dar pe noi, Simona Niste și Ilona Ilyes, ne-a ajutat mult conceptul "bodyART."

Mai multe informații despre activitatea noastră găsiți aici: http://www.primagym.ro/

Vă așteptăm la Seara Pozitivă a lunii Mai ca să aflați mai multe despre acest concept și să descoperiți de ce noi l-am ales ca stil de viață. "BodyART" ne-a ajutat să restabilim echilibrul Vă așteptăm la Seara Pozitivă a lunii Mai ca să aflați mai multe despre acest concept și să descoperiți de ce noi l-am ales ca stil de viață. "BodyART" ne-a ajutat să restabilim echilibrul Corp-Minte- Corp-Minte-Suflet și ne dorim să împărtășim experiențele noastre spre a fi de folos tuturor celor care își doresc un stil de viață echilibrat.

Data: 13 Mai 2014 orele 18 - 20

Locaţia: Primagym Piaţa Eroii Revoluţiei, Nr. 5 (Hotel Cardinal, fostul magazin Diego)

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 

Înscrieri aici: