Coincidente, sincronicitati, intamplari neasteptate, toate sunt modurile prin care Dumnezeu incearca sa iti vorbeasca.

Pentru a treia oara am ajuns in SUA, la evenimentul „Celebrate your life" Phoenix Arizona dar am participat si la „I can do it", eveniment ce a avut loc la New York.

Am venit cu inima si mintea plina de invataturi, informatii dar mai ales incarcata de energia invatatorilor spirituali pe care i-am vazut sau revazut.

Am avut ocazia sa fiu in prezenta lui James Redfield (autorul Profetiilor de la Celestine), Neale Donald Walsch, Marrianne Williamson, Sunny Dawn Johnston, Denise Linn, Colette Byron Reid, John Holland, Michale Bernard Beckwith, Kris Carr, Joe Dispenza, Nick Ortner, Gabby Bernstein, Barbara DeAngelis.

Asa cum stiti, de fiecare data, cand am revenit in tara, am impartasit cu voi din toate darurile pe care eu la randul meu le-am primit.

Evolutia noastra este data de disponibilitatea de a crede in lucrurile simple, asa zis „intamplatoare". Totul este orchestrat in mod divin de Dumnezeu care intervine de fiecare data cand avem nevoie. Avem nevoie unii de altii si avem nevoie, mai mult ca niciodata, de CREDINTA.

Te astept sa auzim VOCEA lui Dumnezeu si sa ascultam calauzirea LUI divina.

Delia Mureșan - Terapeut în Terapia cu Îngeri, Coach Spiritual

Sunt un om simplu cu o misiune specială, aceea de a-i apropia pe oameni de Dumnezeu.

Pentru a ne cunoaște te invit pe pagina mea de facebook unde pun mesaje zilnice de la îngeri:

www.facebook.com/deliamuresan444

Pe lângă această activitate, sunt fondatoarea Asociatiei Schimbare Pozitivă, unde ma bucur de prezenta unor oameni frumosi ca tine.

Data: 19 IANUARIE 2016 ora 19.00 - 21.00

Locația: Colocvio Evenimente, Str. Nicolae Caramfil 27, sector 1,Bucureşti

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Seteaza-ti intentia sa fii alaturi de noi si toate se vor aranja pentru tine.

 

Înscrieri, aici: