Observ aceasta fascinatie a oamenilor in fata informatiei si a cunoasterii in general, in fata atator tehnici noi si complicate, care vin cu promisiunea de a le schimba viata. Tehnici care necesita timp, efort, bani... luand tot ce vine ca pe un dat si ca pe un ajutor, sperand ca viata lor sa capete un alt sens. Se prind cu inversunare de cunoastere si considera ca le este necesar doar sa stie.

Dar de la A STI la A FACE este un proces despre care vom discuta.
El poate fi aplicat pe parcursul unei zile fara a-ti aloca un timp necesar doar pentru el, fara efort si multi bani. 

Procesul incepe in momentul in care te intalnesti cu informatia si continua sa fie aplicat in ceea ce faci tu cel mai des zilnic. Si exact acolo poti aduce imbunatatiri, astfel incat sa reusesti sa aduci teoria la nivel de practica si sa o aplici zilnic pe diverse segmente de viata, in functie de imbunatatirile pe care le doresti.

Raspunsul la doar cateva intrebari te conduce la a stapani acest proces:

- De ce este important sa aplici ce inveti?
- Ce se intampla daca acumulezi informatia si nu ii dai o forma in lumea fizica?
- Cum te ajuta schimbarea propriei perceptii?
- Ce fel de tehnici te ajuta cel mai mult pentru a vedea imbunatatiri?
- Cat timp este necesar sa aplici acest proces pentru a vedea rezultate?

Cine sunt eu?

Din dragoste de oameni, am devenit consilier si formator. Iubesc dezvoltarea personala aplicata, ceea ce daruiesc mai departe - prin sustinerea de seminarii si cursuri de dezvoltare personala si spirituala. Am debutat editorial in anul 2011 cu lucrarea "Despre Spiritualitate", realizata impreuna cu dr. Ovidiu Dragos Argesanu, urmata de "Din Viata Unui Inger Intrupat", o carte care iti va marca existenta daca o vei intelege dincolo de cuvinte. Totodata, sunt membru fondator al unui ONG care isi propune sa aiba grija de sufletele aflate in suferinta.

Mai multe informatii despre activitatea mea gasiti pe blog http://oanapustiu.wordpress.com

si pe pagina de Facebook @Oana Pustiu (https://www.facebook.com/0anapustiu/)

Data: 30 Iulie 2019, ora 19:00 - 21:00

Locație: Ok Center, Strada Traian, Nr. 1, Sala T1

PENTRU O MAI BUNA ORGANIZARE, la intrarea in sala, INAINTE de începerea prezentarii, participanții sunt invitați sa lase o DONATIE. Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Seteaza-ti intentia sa fii alaturi de noi si toate se vor aranja pentru tine!

Înscrieri: