Viaţa este un cadou, un dar minunat ce ne-a fost oferit de Dumnezeu și odată cu acesta am primit și foarte multe "instrumente" pe care să le folosim pentru a ne bucura de călătorie. Instrumentele sunt abilități, aptitudini, talente, experiențe de viață, credințe și altele pe care le-am primit "la pachet" cu viața! Călătoria, drumul către tine însuți înseamnă să fii conștient de darurile cu care ai venit pe Pământ. Drumul către tine însuți poate însemna resetarea propriei vieți, eliberarea de convingeri care te limitează, de poveri și bagaje din trecut pe care le cari în spate. Drumul către tine însuti poate însemna reinventarea și renașterea ta prin identificarea propriilor valori și atitudini, a contextelor în care să-ți trăiești autentic valorile, identificarea și explorarea unicității, a elementelor legate de pasiuni, familie, relații, carieră, educație, comunicare, convingeri care te dezvoltă sau te limitează să-ți atingi potențialul.

Sunt Delia Danea, absolventă a Facultăți de Psihologie și Științe ale Educației (Universitatea Babeș-Bolyai Cluj Napoca), formator acreditat ANC, speaker motivațional. Abordarea mea este de natură motivațională și inspirațională, sunt un ghid ce te îndrumă să privești, dintr-o altă perspectivă viața, schimbările care vin spre tine sau pe care alegi să le faci conștient, atunci când nu te mai simți împlinit/ă. Prin tot ceea ce fac susțin oamenii în evoluția lor, îi ghidez spre a-și găsi locul și rolul în propria viață, cu tot ceea ce știu, au și pot oferi în acest moment.

Drumul meu spre regăsirea de sine mi-a adus conștientizarea că Viaţa este un Dar (de aici și denumirea site-ului meu viata-un-dar.ro) iar noi, oamenii, am venit pe acest pământ să strălucim, să iubim, să ne bucurăm. VIAŢA este DARUL cel mai minunat pe care îl putem primi şi MERITĂ să trăieşti bucurându-te de tot ce îţi oferă. Cred că fiecare persoană este unică şi frumoasă, cred în bunătate şi omenie, cred în puterea interioară a fiecărei persoane, în capacitatea de a se reinventa. Cred în Divinitate şi mai cred că nimic nu este întâmplător şi toate au un rost, tot ceea ce ni se întâmplă este ceea ce avem nevoie pentru a evolua.

Te aștept cu drag si cu inima deschisă la o seară de socializare și dezvoltare personală.

Data: 8 NOIEMBRIE 2016, ora 18:00 - 20:00

Locația: Seminarul Teologic Liceal „Sfântul Iosif Mărturisitorul" Baia Mare, str. Progresului nr. 43

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: