Copiii pot să fie (și în multe cazuri chiar sunt) un factor exterior care poate destrăma cuplul. Noul stil de viață, oboseala, restabilirea priorităților, lipsa timpului liber, dedicarea totală a celor doi parteneri noului venit și multe alte aspecte care apar odată cu venirea copilului pe lume, contribuie la o distanțare emoțională pronunțată între parteneri.

Indiferent de gradul de maturitate (sau evoluție) al cuplului, elementele mai sus menționate sunt inevitabile și fiecare dintre parteneri răspunde la acestea conform propriului fel de a face față situației.

Oameni dragi nouă, Raluca și Daniel Rusu, ne vor povesti despre cum răspund provocării de a fi părinți și în același timp un cuplu - pentru că este o adevărată provocare pentru cei doi, scoțând la suprafață toate temerile acestora în ceea ce privește stabilitatea și conștiența cuplului, cât și pe cele referitoare la aspectele ce țin de partea de parenting.

Invitați:

Raluca Rusu, NLP-Coach și trainer de dezvoltare personală, mediator, speaker motivațional. După participarea la conferința "Celebrate Your Life" din SUA, din 2011, unde a cunoscut personalități importante din domeniul dezvoltării personale, precum Gregg Braden, Wayne Dyer, Sonia Choquette, Neale Donald Walsh, Doreen Virtue, Judith Orloff, Don Miguel Ruiz, Dan Millman, Harville Hendrix, Michael Tamura și mulți alții, Raluca și-a transformat propria viață, fiind o inspirație pentru noi toți. Este cunsocută în rândul clujenilor, dar nu numai, ca speaker în cadrul mai multor evenimente de dezvoltare personală precum "Sărbătorește-ți Viața", "Zen Fest", "Yes Week", "Decembrie de poveste", "Empower", "Festivalul Internațional de Spiritualitate - Evoluție Conștientă", "Târgul Terapiilor Complementare", programul "Reinventare Feminină", "Seri Pozitive" - un proiect al Asociației Schimbare Pozitivă etc. A publicat articole pentru diverse site-uri dedicate femeilor, iar împreună cu soțul ei, Daniel Rusu, au creat site-ul www.jurnaldecuplu.com, un site dedicat vindecării și evoluției în cadrul relației de cuplu. Mai multe informații despre Raluca puteți afla pe http://ralucarusu.wix.com/ralucarusu#!despre-mine/cktc

Daniel Rusu - din punct de vedere profesional - lector, autor, consilier de dezvoltare personală și consilier de orientare în carieră, iar în plan personal - un bărbat asumat și un partener conștient. Daniel organizează în Cluj întâlnirile din cadrul Cercului de Masculinitate -https://www.facebook.com/Cercdemasculinitate. De asemenea, este inițiatorul primului proiect de dezvoltare personală adresat studenților Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Data: 13 SEPTEMBRIE, ora 18:00 - 20:00
Locația: Sediul Asociației Schimbare Pozitivă, str. Horea nr. 10 et. 1 Ap 9


PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: