Despre viaţa noastră cea întruna deocamdată

        Trăim într-o lume în care schimbarea e cuvântul de ordine, iar transformările se petrec cu o viteză uluitoare. Tânjim după siguranţă, permanenţă, absolut. După un mod de viaţă care să ne ajute să trecem fericiţi şi senini prin zilele şi nopţile acestei planete frumoase.

            Care poate fi acel mod de viaţă? Există oare un cuvânt magic, care amintit la vreme să ne aducă în acord cu adevărul lumii? S-au încercat mai multe. Răspunsul ar putea fi unul cu totul surprinzător.

            Seara Pozitivă din 14 ianuarie 2014 vă invită la o călătorie printre experienţe de viaţă, idei şi note muzicale alături de ziaristul Vasile Andreica, vorbitorul invitat şi de Cătălin Alex Grigoraş, violonist de elită.

            Vasile Andreica are 35 de ani şi este jurnalist cultural la Informaţia Zilei Satu Mare, poet şi traducător. Susţine de mai mulţi ani cronica artelor din Satu Mare şi a studiat în călătoria sa spirituală mai multe filosofii şi religii, pentru a ajunge la un punct de vedere original şi personal pe care vi-l va împărtăşi, alături de poveşti dintr-o viață marcată de o mare provocare medicală.

            Cătălin Alex Grigoraş a absolvit Conservatorul din Iaşi, a studiat doi ani sub conducerea reputatului dirijor Dr. Helmuth Rilling la Heidelberg şi Mannheim şi a cântat de două ori în orchestra mondială Jeunesses Musicales. Violonist de mare talent, cu multe premii obţinute în ţară şi străinătate, are şi el o manieră personală şi originală de interpretare muzicală, de care vă puteţi bucura dacă veţi accepta invitaţia noastră.

Vă așteptăm cu drag marți 14 ianuarie 2014 de la ora 18 la o nouă Seară Pozitivă. Locul de desfășurare este sediul Asociației Consult Scolari, str. Aurel Vlaicu, Nr. 151.

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri aici: