In urma cu multi ani deja, am auzit un citat care mi-a re-definit parcursul profesional: "portocalul nu se straduieste sa faca portocale", e un citat care inca ma reconecteaza la MINE si la faptul ca atunci cand fac ceea ce mi se potriveste cu adevarat, ajung sa nu mai muncesc. Deloc. Si cu toate astea, in urma mea, sa ramana multe "portocale"...

Cum spuneam, viata mea a luat o alta intorsatura de atunci si am ajuns sa traiesc ani de a face doar propriile-mi portocale... E o viata minunata, viata asta a mea!
Si am ajuns sa vad ca daca fiecare dintre noi facem ceea ce suntem meniti sa facem pe lumea asta, daca toti ne daruim pe noi doar atat cat suntem, exact asa cum suntem, chiar putem muta munti din loc.

Mi-a fost greu sa ma adun sa scriu pentru ca vreau sa vorbesc despre VIATA si despre faptul ca viata e, sau poate fi, atat de usoara si frumoasa!

Daca iti dai voie sa fii asa cum esti, daca iti implinesti menirea pentru care ai ajuns pe pamant si pentru care ai parcurs drumul asta pana acum in viata ta, totul curge...

Vreau sa iti vorbesc despre faptul ca am ajuns acum nu de multa vreme, sa traiesc niste MINUNI, niste minuni care s-au intamplat atat de usor!

Vreau sa iti vorbesc despre oameni care au dat exact atat cat au avut, oameni care doar s-au daruit pe sine exact asa cum erau, si din aceste gesturi aparent minore si clar fara eforturi mari din partea nimanui, s-au mutat niste munti.

Da, stiu, suna filozofic, insa nu e, e cat se poate de concret si vom vorbi mult despre situatii practice, reale.

Voi vorbi mai intai despre exemplul unor mame - pentru ca e si luna lor, a noastra....dar apoi vom putea extrapola...si va invit la o poveste...sa vedem inspre ce va curge...

Iar despre mine imi e si mai greu sa scriu... sunt Mihaela Bar si in prezent sunt mamica. Mamica de Andrei de 2 ani si 5 luni si sotia lui Lucian...
In rest, sunt doar eu, exact asa cum sunt...si fac tot ceea ce pot si stiu mai bine cu ce imi arunca viata in cale... Am o viata frumoasa, plina de lucruri bune si suprinzatoare... si TRAIESC!

Haideti daca vreti in 12 martie, ora 18:30 si o sa ne cunoastem mai bine!

LOCATIA: ROYAL CLASSIC HOTEL str. Liviu Rebreanu nr 39 - Sala Ferdinand, et 1


La sfarsitul intalnirii, participantii sunt invitati sa lase o DONATIE, atat cat considera ca a valorat informatia pentru ei si in felul acesta contribuind la sustinerea activitatilor ASOCIATIEI SCHIMBARE POZITIVA.