Sunt Loredana Hurley, femeie, soție, mamă, călător. Călătoresc prin viață, prin lume și, mai ales, spre mine însămi. Aceasta e lecția vieții mele - o călătorie spre un sine mai împăcat, mai mulțumit, mai vindecat, mai fericit cu ceea ce este, pentru a putea astfel să fac lucrurile mai bine, pentru cei din jurul meu și pentru mine. Visez și îndrăznesc să trăiesc tot ceea ce simt, zboruri înalte și afundări prăpăstioase.

O să vă povestesc despre frici și vulnerabilități, despre lupta continuă pentru echilibru interior, despre cum e să construiești și în același timp să repari ceva, despre capacitatea (puterea) de a face lucruri în ciuda nesiguranțelor. O să vă împărtășesc despre cum este să fii un om fără măști, asumându-mi toată paleta de culori ale sufletului.

O să vă povestesc despre ani de proiecte realizate voluntar, despre starea de bine dată de Skirtbike și pedalarea în coloană de sute de bicicliști, despre dorul de zbor care trăiește în mine și magia fabuloasă a baloanelor cu aer cald.

Coordonator local: Roxana Cutureanu 0751- 02 14 84

Data: Marți, 2 iulie 2019Ora: 19:00-21:00

Locația: Podul Viilor 9, în Grădina de vară

Pentru o mai bună organizare, la intrare, înainte de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o donație.

Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect organizat de Asociația Schimbare Pozitivă.

Inscrieri: