Despre noi

Află mai multe despre
asociația noastră

Cine suntem

Suntem o echipa plina de entuziasm si pasionata de ceea ce face.

Credem cu tarie ca iti putem fi alaturi pe noul drum pe care te decizi sa mergi.

Atunci cand vrei sa faci o schimbare sau atunci cand schimbarea „vine peste tine”, noi iti oferim o alta perspectiva.

Indiferent daca este vorba de o schimbare in planul personal sau profesional, in noi vei avea parteneri de incredere.

Schimbarea vine in viata ta pentru ca te-ai ratacit si ai luat-o pe un drum care nu era drumul TAU.

Noi te vom ghida sa revii pe acel drum, sa dai norii la o parte si sa iti traiesti cu adevarat viata, viata TA nu a celor din jurul tau.

Consideram ca tu esti special, unic, deosebit, minunat si meriti sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata.

Alaturi de noi iti descoperi resursele, iti dezvolti potentialul si atingi obiective indraznete.

Inveti sa iti schimbi modul in care gandesti, inveti sa iubesti viata cu tot ce iti ofera ea si ajungi sa te uimesti pe tine.

Suntem aici pentru TINE, suntem cei care te pot conduce spre implinirea celor mai indraznete vise.

„SCHIMBARE POZITIVA” ESTE MARCA INREGISTRATA A ASOCIATIEI SCHIMBARE POZITIVA.

Valorile noastre

Misiunea noastră

Asociaţia Schimbare Pozitivă îşi propune să ofere o nouă perspectivă asupra vieţii şi să readucă oamenii pe drumul lor printr-o schimbare pozitivă.

Misiunea asociaţiei este de a fi alături de oameni şi de a-i ghida (într-un moment în care aceştia simt că s-au ”rătăcit”) prin crearea unui cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii şi experienţă. Ne propunem să fim locul de întâlnire intre cei care DEJA au făcut o schimbare şi cei care VOR să facă o schimbare în viaţa lor.

Viziunea asociaţiei este de a fi unica organizaţie cu acoperire naţională care oferă un loc de întâlnire şi împărtăşire de informații între cei care oferă servicii în domeniul dezvoltării personale şi cei care caută o schimbare pozitivă.

Donează 2%

Vrei sa faci o schimbare pozitiva in viata ta? Atunci SUS cu TINE si sustine activitatile Asociatiei Schimbare Pozitiva.

Sustinand activitatile noastre aduci CLARITATE, SENINATATE si SENS oamenilor care par ca s-au pierdut. E nevoie de putin ca sa faci MULT in viata unui om.