Cristina Bala este director al Asociației Stea, manager al numeroase proiecte dedicate susținerii incluziunii sociale a persoanelor din comunități marginalizate, antreprenor social, promotor al activității de economie socială Grădina Stea și formator cu experiență în domeniul dezvoltării organizaționale.

Detalii despre activitatea ei găsiți aici :

www.gradinastea.ro

www.asociatiasteasm.ro

Cristina va susține o prezentare despre leadership. Ne va vorbi despre potențialul pe care mulți dintre noi îi avem de a crea valoare adăugată în jurul nostru. A fi lider înseamnă a fi proactiv, a nu te mulțumi să critici atunci când nu îți place ceva, ci „a pune osul la treabă" pentru a schimba cu adevărat ceva și a-i determina și pe alții să facă la fel. A crede cu tărie că schimbarea în bine este posibilă, a persevera în ciuda a numeroase obstacole, a reuși să-i motivezi pe cei din jurul tău să creadă în visul tău și să te susțină, sunt capacități pe care mulți dintre noi le avem ascunse undeva în interior. Pentru a activa acest potențial este nevoie de o „scânteie" care să ne dea imboldul necesar pentru a avea curajul de a trece la acțiune. Vom vorbi despre importanța identificării vocației și despre curajul de a-ți urma calea în direcția împlinirii profesionale, despre aspecte legate de valori și importanța congruenței dintre valorile personale și cele specifice profesiei pe care alegem să o practicăm, având în vedere legătura directă dintre acestea și împlinirea profesională. Vom vorbi despre interacțiuni și despre echipă, participanții fiind invitați să participe la o serie de exerciții practice, de autocunoaștere, menite să-i ajute la identificarea propriilor atuuri și a ceea ce ne poate motiva pentru a acționa în direcția schimbărilor pe care ni le dorim.

Data: 21 mai 2019, ora 18:00 - 20:00

Locația: Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu", Bld. Transilvania, nr. 3

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 20 lei, necesară pentru susținerea acestui proiect adresat comunității.

Setează-ți intenția de a fi alături de noi și toate se vor aranja pentru tine. 

Inscrieri: