"Mami, cand voi fi mare imi doresc sa fiu... invatatoarea iubirii. Ah, dar stii ceva?! Eu sunt deja. Asa ca o sa ma fac exploratoare si inventatoare!" - imi spune Ana, fetita mea, cand avea 3 ani jumatate... 

Te nasti, cresti, devii copil, adolescent, adult tanar, apoi in floarea varstei si ... intelept. In tot acest timp, fiecare din aceste etape raman in tine, imbogatite cu experientele acumulate.

Te nasti, cresti, traiesti in diverse sisteme in continua schimbare si care interactioneaza intre ele, de exemplu sistemul familiei, sistemul scolar, sistemul locului de munca, sistemul prietenilor etc. care iti influenteaza viata si tu pe ele, iti influenteaza modul cum tu percepi si traiesti iubirea...

Cum esti acum este o chintesenta a ceea ce ai trait: atunci cand devii adolescent, copilul mic nu pleaca, nu dispare ci ramane in interiorul tau... la fel si cand devii adult, copilul mic, adolescentul raman in interiorul tau...

Ce legatura au toate astea cu iubirea?

Ce feluri de iubire exista?! (Unii o impart in iubire de sine si iubire de altii... )

Ce influenta au sistemele in care ai trait asupra iubirii pe care o traiesti mai mult sau mai putin?

Ce ai nevoie pentru ca sa simti iubire? Cum simti tu iubirea?

Care sunt gradinile iubirii tale, ce au fiecare specific, ce abunda, ce lipseste in fiecare pentru ca tu sa fii sanatos(a), fericit(a) si sa ai succes in viata?

... sunt intrebari la care te invitam sa gasesti niste raspunsuri in aceasta seara pozitiva la care te asteptam cu drag.

Alaturi de noi va fi Luciana Pavel, coach, teacher trainer, cu peste 10 ani experienta in lucrul cu sistemul familiei, sisteme organizationale, individual cu copii si adulti, promotoarea in Romania a programului "Copii, parinti si dascali in rezonanta", fost cadru didactic universitar cu doctorat in fizica medicala obtinut la universitatea din Heidelberg, si mamica unei fetite de 9 ani care este, de cand s-a nascut, invatatoarea iubirii."

Data: 8 mai 2018, ora 19:00 - 21:00

Locatia: Biblioteca Octavian Goga Sucursala Marasti Calea Dorobantilor nr. 104 et.7 sala Media.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: