Mi-am petrecut toate vacanțele la bunici, amintindu-mi acum de acele momente, cred ca de fapt atunci a început totul. Ei au fost cei care mi-au insuflat dragostea pentru pământ și satisfacția agriculturii. Ca un Moromete în varianta feminina, îmi regăsesc echilibrul în liniștea câmpului.

Asa a aparut conceptul "Muguri de Lavandă" care a luat naștere din pasiune pentru frumos și din dorința de a aduce oamenii mai aproape de natură.

Departe de tumultul cotidian am creat un mic colț de Provence plin de culoare și parfum.

Plantația "Muguri de Lavandă" își deschide porțile pentru ca vizitatorii să redescopere plăcerea de a petrece timp în natură, de a se deconecta de la presiunea zilnică, iar prin produsele naturale, ce au la bază ingrediente 100% naturale, dorim să oferim momente de răsfăț organismului nostru.

Numele meu este Eli, așa cum prietenii îmi spun, și te aștept la eveniment să ne asculți, să ne întrebi, să ne testezi să ne cunoști. Despre pasiunea mea povestesc si pe pagina mea: https://www.facebook.com/muguridelavanda/ sau pe instagram: @muguridelavanda

Vino și tu să ne asculți povestea, să testezi răsfățul simțurilor și să afli cum poți beneficia de maximul potențial al acestei flori atât de complexe.

Cum a luat naștere idea de a planta lavandă?

Cum am plantat?

Ce informații nu am primit?

Ce planuri de viitor avem?

Povestim tot în data de 18 februarie într-o Seara Pozitiva la Oldies Pub începând cu ora 18.00

Data: 18 februarie 2020 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

Consumația nu este inclusă în eveniment! 

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 30 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: