Homeopatia se bazeaza pe resursele naturale ale organismului. Principiile homeopatiei au fost stabilite la sfarsitul secolului al XVIII- lea de catre medicul german Samuel Hahnemann. Aceasta metoda tratateaza individul ca ansamblu, cu toate prblemele fizice, emotinale si mentale. Aceasta metoda de tratament este utile in toate perioadele vietii : sarcina, nastere, copilarie, menopauza. Este utila, deasemenea, si in depasirea situatiilor de stres, suferinta, depresie, atacuri de panice. Poate trata toate tipurile de afectiuni de la gripa, tuse si raceli, infectii, inflamatii, tulburari digestive, probleme ale pielii. Cele patru legi ale homeopatiei sunt: 1. similitudine =similarul se trateaza cu similar 2. dilutie infinitenzimala = cu cat este mai diluata substanta, cu atat e mai puternica 3. vindecare = simptomele bolilor dispar in sens invers de cum au aparut 4. individualizare = fiecarui individ i se ofera un remediu unic.

Terapia cu Florile lui Bach, nu este o terapie homeopata. Obiectivul acestei terapii este restabilirea echilibrului emotional al persoanei  si astfel sa insenineze mintea , sa detensionezesi sa aline toate tipurile de suferinte. Sunt preparate lichide , care transmit corpului energia florilor. Cele 38 flori cu efecte terapeutice au fost descoperite de dr. Bach intre anii1928 si 1936 . Esentele echilibreaza stari emotionale precum frica, tristete, vina, anxietate, indecizie, depresie,  autostima scazuta. 

Sunt Dr. Carmen Damian, Medic Specialist in Medicina de Familie si Competente in Homeopatie si Terapia cu Florile lui Bach si te astept cu bucurie sa descoperim tainele homeopatiei si ale terapiei cu florile lui Bach.

Data: 23 mai 2017 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: