Despre extaz

 

 

Tot mai frecvent se resimte o lipsa de auto-pretuire in randul oamenilor. Noi am uitat sa ne iubim si lipsa stimei de sine se reflecta in relatiile noastre, in munca noastra si in gandurile noastre. Noi ne cream viata pe care o avem. Si pentru a ne putea crea o viata extraordinara, e important sa intelegem adevarata noastra natura, e important sa ne amintim ca noi suntem binecuvantati: suntem fiinte divine, suntem lumina si pace infinita, suntem spirit, suntem in comuniune cu Intregul. Odata ce constientizam aceste lucruri, atingem adevarata stare de extaz. Despre extaz si despre tot ce presupune aceasta stare vom discuta in cadrul urmatoarei seri de schimbare pozitiva.

A venit timpul sa lasi sa se manifeste tot ce e mai bun in fiinta ta. A venit timpul sa te reintorci la Tine, la adevarata ta natura, la Cine Esti. In aceasta calatorie vei fi insotit(a) de Raluca Iancu, life-coach si trainer  de dezvoltare personala,  intr-o noua serie de Seri de SchimbarePozitiva la Cluj-Napoca.

Intalnirea va avea loc in data de 29.05.2012, ora 18:30 si se va aborda tema Extazului: ce inseamna, ce presupune si cum poate fi trait.