Oare nu ne dorim cu toții relații armonioase cu cei din jur, străini sau apropiați?

În toată această junglă modernă a gadegt-urilor și comunicării rapide și superficiale toți căutăm etaloane funcționale și dezirabile pentru a fi, în relațiile pe care le avem, deopotrivă imperfecți și asumați dar afectuoși și satisfăcuți.

Vom explora împreună modalități de a ne regăsi în relații și de a ne raporta la ceilalți cu empatie și înțelegere.  Vom dezbate formule mai mult sau mai puțin magice de a fi mulțumiți și împăcați cu noi înșine și cu relațiile pe care le avem .

Sunt Radu Pomohaci și vă provoc la o discuție deschisă despre autenticitate și naturalețe în relațiile interpersonale fie că acestea sunt de amiciție, colegialitate, prietenie, de cuplu sau sexuale.

În calitate de psihoterapeut, cu o experiență de peste 5 ani în terapie individuală și de cuplu mi-am propus ca, împreună, să dezbatem relațiile interumane astfel încât, la finalul celor două ore, să putem spune că am idetificat moduri în care putem ajunge să fim mai înțelegători și mai empatici în relațiile pe care le avem.

Pe Radu îl puteți găsi la: https://www.facebook.com/cipomohaci/

Data: 21 noiembrie 2017, ora 18:00-20:00

Locația: Family Restaurant, Strada Gheorghe Bilascu nr.17

Consumația NU este inclusă!

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: